Спорт

Стигнахме дотук...

 

Преминахме през почистване и облагородяване на стадиона. Събрахме ентусиасти за отбор, който да се състезава в селска група. Сега вече никой не си спомня за обраслия и пълен с боклуци терен, за изпотрошените съблекални. Всичко има привлекателен вид, възвръща предишния си вид. Теренът е ограден, сложени са пейки.

Минахме през....

 

С ентусиазъм, дружни усилия и помощ от ФК Банкя 2009, преминахме през това 

 Снимка 07.08.2011г. 

Спортната инфраструктура на територията на селото липсва. Игрището за футбол,  сега  частна собственост  е занемарено и на него се търкалят тръни и боклуци. Бившите съблекални са изпотрошени и ограбени. Някога на това игрище тренираха отборите на Левски и Славия, имаше мачове на селския отбор, хората имаше къде да излязат и да се позабавляват.

sport

 

Необходимо е създаването на спортен център, чрез прилагане на публично-частното партньорство като подход за получаване на обществено полезен ефект, чрез взаимодействие на местната власт и частния сектор.

Добра идея е изграждане на "Младежка територия", която да включва: дискотека, лятно кино, фитнес център, компютърна зала, открит басейн. Изграждането на спортни площадки и съоръжения, за развитието на физическото възпитание и спорта, създаване на подходящи условия на хората да спортуват за здраве и дълголетие.

За реализирането на тези цели е необходимо ангажирането на младите хора.

 

Търсене

Twitter

Facebook

Потърсете ни

 Сайтът е създаден от beBoss | Уеб платформа от Joomla | Хостинг от SuperHosting | Администрация